ONLINE UČENJE KITARE ZA ZAČETNIKE

Brez časovnih, prostorskih in starostnih omejitev

- MESEČNI ONLINE TEČAJ IGRANJA AKORDOV NA KITARI - P.A.A.K.

Tečaj Prvi akordi na akustični kitari je produkt :


Kratek vpogled v lekcije

3-MESEČNI INTERAKTIVNI SPLETNI TEČAJ ZA UČENJE AKORDOV NA KITARI:    PRVI AKORDI NA AKUSTIČNI KITARI -P.A.A.K.

Brez časovnih, prostorskih in starostnih omejitev

 • + 150 Video lekcij
 • Strukturiran program učenja
 • Visoko kvalitetne matrice za vajo
 • Zasebna virtualna skupnost
 • Tedenske naloge in kvizi
 • Bonusi

1. Uporaba 24/7 

Nove kitarske vaje so objavljene vsak teden.

2. Naredi vaje

Vsaka vaja nekje od 2 -5 minut da jo končaš.

3. Oceni in deli

Na koncu tedna te čaka kviz in naloga. Deli v zaprto skupino.

Stopnje učenja

Program učenja je strukturiran po stopnjah za boljše razumevanje. Tako boste hitreje napredovali do vedno boljših rezultatov.

1

Nizki start - Kitara

Postali boste kitarski izvedenec. Izvedeli boste kako je kitara sestavljena, kako se različne kitare razlikujejo med seboj in podkovani boste v kitarskem žargonu. Seveda pa boste že prve vaje vadili z visoko kvalitetnimi matricami – kot bi vas spremljal band.

Kitarski deli

2

Tek - Brenkanje

Razumeli boste ritem in vzorce za brenkanje. Skozi vaje s »scratch« tehniko boste osvojili brenkanje in ga utrdili z vajami z matrico.

Brenkanje

3

1. Krog - Menjave

Menjava akordov bo za vas lahkotna. Po vseh vajah, ki potrebujejo čas in natančnost, boste že zaigrali prve pesmi, ki jih sigurno že poznate.


4

2. Krog - Teorija

Po tej stopnji boste pravi glasbeni teoretik. Teorija je atraktivno in jasno razložena na naši virtualni tabli. Praktični del teorije pa boste preizkusili na kitari; tako bo teorija lažje razumljiva in bolj oprijemljiva – teorija za kitariste.

Teorija

5

3. Krog - Bare akordi

Najprej boste rock entuziast z uporabo power akordov, preko tega pa boste uporabljali bare akorde po celem kitarskem vratu. Z znanjem teorije bo memoriziranje teh akordov veliko lažje, za vajo pa boste igrali pesmi, ki so znane po uporabi teh akordov.

Bare akordi

6

Finish - Blues

V zadnji stopnji boste blues kitarist. Vsak kitarist mora poznati blues. Naučili se boste dominantnih akordov in z njimi raziskovali blues, ki je lahko več stvari – glasbena zvrst, forma ali stil igranja.

Blues akordi

Vso znanje, ki ga boste pridobili iz stopenj, boste praktično uporabili in utrdili pri tedenski nalogi. Stopnje so opremljene tudi z kvizi, kjer boste preverili vaše znanje teorije. V virtualni obliki je poskrbljeno tudi za skupnost vseh udeležencev na tečaju. V zasebni skupini sem vam, kot mentor, dosegljiv za vsa vprašanja in težave, ki vam pridejo naproti. 

Sprehod po aplikaciji

beseda o mentorju

Tilen Beigot


Tilen Beigot je leta 2016 zaključil šolanje na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelovanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu... Tilen Beigot je redni mentor Glasbene šole B.A.S.E..

več kot samo dnevno učenje


P.A.A.K. sistem

Specifičen program učenja za hitro doseganje ciljev.

Tedenske naloge

Vsak teden prejmeš nove naloge, katere narediš po svojem času.

Pošlji naloge

Končane naloge lahko vedno oddaš v zaprto skupino mentorju v pregled.

FB skupina

V skupini te čakajo ostali člani, ki ti bodo v pomoč. Naveži stike.

Brez frajerjev

Imamo neverjetno kitarsko skupnost, polno pozitivnih prijateljev.

Bonusi

Po opravljenih nalogah te čaka seveda nekaj super bonusov. Ššš!

Kaj pravijo naši člani


P.A.A.K. tečaj je zame najboljši tečaj za učenje akordov na kitari do zdaj. Odlično presentirana snov, vse po pravem vrstnem redu, lahka in razumljiva platforma itd.

Bojan Mecin

Hvala Tilen! Nisem si mislila, da bom v tako kratkem času osvojila toliko znanja. Res hvala! Priporočam seveda tudi ostalim.


Sandra Kovačič

Kot bi imel mentorja vsak dan doma!
Martin Veselič

Sploh ne razumem, zakaj sem izgubil toliko časa na Youtube-u. Vedno sem iskal brezplačne vsebine in zgubljal čas, zdaj mi sigurno ni žal moje investicije v ta tečaj. Hvala Tilen!

Žan Drašler

BONUSI

Bonus 1:

 BREZPLAČEN MINI TEČAJ

Vsi udeleženci P.A.A.K. tečaja prejmejo brezplačen, podroben, mini tečaj za uporabo mobilne aplikacije, s katero izboljšajo vsako vajo, pesem ali celo lastno pesem.

Bonus 2:

DOSTOP DO VIRTUALNE SKUPINE

Aktivni udeleženci lahko dostopate do skupine v katero je vključen tudi mentor. Tako lahko vaše težave, vprašanja in naloge objavljate v zaprti virtualni skupini, kjer jih mentor pokomentira.

Bonus 3:

DOSTOP ZA VEDNO

Po uradnem koncu tečaja (3 meseci) imate  za vedno dostop do vseh lekcij in vsebin. Seveda pa vam tudi datoteke za prenos ostanejo celo življenje. 

Bonus 4: 

PDF KNJIŽICA AKORDOV

Prejeli boste izpis posameznih akordov v PDF obliki, pripravljeni za tisk. Paket vsebuje akordične digrame(akorde), prazne akordične diagrame, prazno notno črtovje za zapis ritmičnih vzorcev.

Aktivni udeleženec tečaja

graduation-cap
3 - MESEČNI ONLINE TEČAJ IGRANJA AKORDOV NA KITARI - P.A.A.K.
 • Dostop do virtualne skupnosti
 • Nalaganje videoposnetkov, nalog, ki jih mentor pregleda
 • Virtualna pomoč mentorja
 • Virtualno druženje z ostalimi akitvnimi udeleženci v skupini

349 € 180€

Pasivni udeleženec tečaja

graduation-cap
3 - MESEČNI ONLINE TEČAJ IGRANJA AKORDOV NA KITARI - P.A.A.K.
 • Struktura tečaja ostaja enaka aktivnim učencem
 • Brez dostopa do virtualne skupnosti
 • Nalog ni mogoče predati mentorju v pregled
 • Brez pomoči mentorja

178 €

Naredi življenski premik v 12 tednih

Sam tečaj je najnaprednejši tečaj na našem tržišču, zato smo 100% prepričani, da boste po končanem celotnem tečaju dosegli svoje cilje. Tako zelo, da če po dveh tednih dela v samem tečaju ugotovite, da ne izpolnjujemo svojih obljub, lahko zahtevate denar nazaj. 

Žan Nemec nam je poslal pozitiven komentar:

“Načeloma mi ne pade nobeno vprašanje v glavo, ker vse tako lepo razložite. Se bi pa rad zahvalil za to izjemno priložnost, da lahko gradim svoje znanje kitare pri vas in da lahko sodelujem pri spletnem tečaju.”

Odgovor:

“Žan, hvala vam, da ste z nami. Se veselim virtualnega druženja! 1. avgust = akcija!”Živjo, sprašujem za sina, ki je star 11 let. Ali je potrebno predznanje. Ima veliko željo po znanju kitare, ne vem, pa, glede na to, da še nič ne zna, ali je tak način učenja primeren zanj. Hvala.

Lep pozdrav! Ta tečaj je začetniški, tako predznanje ni potrebno. Tečaj je sestavljen za učenje od čistih začetkov pa do igranja akordov.
Če vas za sina zanima pasivna udeležba, potem sploh ni problem. To pomeni, da ni vključen v virtualno skupnost, lahko pa si ogleduje video lekcije in rešuje kvize ter izdeluje naloge. Glede na starost vašega sina pa je za aktivno uporabo tečaja (vključenost v virtualno skupnost) mogoča le v prisotnosti starša (z starševskim uporabniškim računom).

“Kaj vse ponuja tečaj?”

Tečaj P.A.A.K. je namenjen začetnikom kitaristom, ki bi se radi do dobra naučili akorde. Vse od osnovnih in dominantnih do bare akordov. Stopnje so opremljene z matricami, vajami, nalogami in kvizi. Seveda pa tudi videolekcije kjer natančno pokažem kako kaj zgleda. Zaigram vse vaje, tudi z matricami, tako da imate na voljo pregledati vsako podrobnost pri igranju.
Seveda se boste naučili veliko vzorcev za brenkanje, tako boste lahko sestavljali tudi svoje. Preko teorije boste poznali ritmične notne vrednosti (ne ukvarjamo se z višino tona v notnem črtovju) in seveda osnove glasbene teorije. Spoznali boste akorde in akordične zveze, tako boste lahko sami sestavljali harmonično zvezo akordov, ki je začetek ustvarjanja lastne pesmi. Znali boste igrati pesmi iz pesmarice in se naučili, kako se je najboljše lotiti igranja nove pesmi, tako da si boste po opravljenem tečaju znali sami pomagati pri glasbenem izražanju. Vabim pa vas, da si preberete več o 6. stopnjah, ki vas čakajo na samem tečaju.

“Ali je plačilo možno v večih obrokih in ali je možen dostop do vsebin doživljenjsko oz. da lahko vsebino gledaš kolikokrat in kdaj hočeš?“

Plačilo po obrokih žal ni možno. Dostop do vsebine tečaja pa imate še eno leto po tem, ko preteče celoten tečaj. Torej od uradnega začetka tečaja imate 1 leto in 3 mesece za pregledovanje tečaja. V tem času so za vas lekcije vedno na voljo, da jih pregledujete kadarkoli in koliko krat želite! Tudi prenos (pdf datotek in matric) je v tem času vedno na voljo! Datoteke pa seveda za vedno ostanejo shranjene na vašem računalniku.“Zdravo! Želim se prijaviti na vaš tečaj, vendar lahko začnem v mesecu septembru. Je to mogoče?”

Lep pozdrav! Tečaj se sicer uradno začne 1. avgusta za vse, ki se vpišejo na ta termin. Lahko pa seveda začnete z opravljanjem kadar želite. Platforma vam bo sicer odpirala tedne, kot si sledijo, tako da če začnete septembra, boste imeli na voljo cel mesec lekcij v naprej. Tečaj pa imate na voljo 3 mesece + 1 leto, tako da imate dovolj časa za pregled celotnega tečaja. V kolikor vas zanima aktivna udeležba, lahko seveda sprašujete in objavljate naloge za nazaj. Pri pasivni udeležbi pa vam priporočam, če boste en mesec kasneje začeli, da ne preskakujete lekcij. Upam, da je vprašanje odgovorjeno, seveda pa je odločitev na vas. Če imate kakšno dodatno vprašanje, vam z veseljem pomagam!“Zdravo, zanima me kako zahtevne pesmi lahko igram po končanem tečaju?”

Lep pozdrav! Po opravljenem tečaju boste lahko obrnili stran v pesmarici, poslušali pesem in jo z nekaj vajami, ki jih boste skozi tečaj spoznali, lahko z akordi zaigrali. Spoznali boste tudi načine, ki so najbolj popularni za zapis akordov in pa tablature, tako učenje novih akordov, ki so posebnost pri kakšni zahtevnejši pesmi, ne bo problem.
Ker je to začetniški tečaj, se nanaša na osnovne akorde, trozvoke, ki se uporabljajo v popularni glasbi. Tako da glasba iz sveta popularne glasbe ne bi smela biti problem po opravljenem tečaju.
Opravljen tečaj je odlična odskočna deska za naslednjo stopnjo, torej razširjeni akordi, s katerimi lahko potem ustvarjate lastne aranžmaje za izbrane pesmi in pa seveda četverozvoki, ki se pojavijo pri igranju jazz standardov.

Po tečaju pa ste tudi dobro opremljeni za učenje novega aspekta kitare, ki je seveda igranje melodij in solo kitara.

Zanima me za tečaj diatonične harmonike. Cena in nasplošno..!

Žal je trenutno od spletnih tečajev na voljo samo P.A.A.K. - Tečaj za učenje prvih akordov na kitari.
Vabim pa vas, da si ogledate spletno stran Glasbene šole B.A.S.E., kjer so navoljo vpisi za različne inštrumente na 7 lokacijah po Sloveniji.

Ali je možno plačilo na 3 obroke?

Plačilo tečaja v obrokih žal ni mogoče.

“Ali je pri Vas učenje možno tudi z notami ali samo z akordi?”

Na P.A.A.K. tečaju je poudarek na akordih - od osnovnih do bare in dominantnih.

Obrazložene so notne vrednosti (ritmično trajanje posamezne note), tako so vzroci za ritem kasneje zapisani v notnem črtovju. Z višino tona v notnem črtovju pa se ne ukvarjamo. Pri teoriji (IV. stopnja) se lotimo razumevanja akordov, tako se srečate z glasbeno abecedo, akordi in lestvicami, vendar ne v notnem črtovju, ampak s črkami ter intervali. To seveda prenesemo na kitarski vrat in na slušno razlikovanje (berite slušni kivz!).profile-pic
Žan Nemec
profile-pic
Blaž Petric
profile-pic
Larisa Kuhar
profile-pic
Ignacija Janžekovič
profile-pic
Anonimni uporabnik Bojan
profile-pic
Miha Jurič
profile-pic
Alojz Dobnik
profile-pic
Blaž Petric
profile-pic
Ignacija Janžekovič

Imaš še kakšno vprašanje glede tečaja? Kontaktiraj nas tukaj in z veseljem ti pomagamo.

Vse pravice pridržane © Glasbena šola B.A.S.E. 2019